Google Pixel Watch 3 Review: Is het de hype waard?

Google Pixel Watch 3 Review: Is It Worth the Hype?

De Google Pixel Watch 3 is gearriveerd en zorgt voor opwinding bij zowel tech- als smartwatchliefhebbers. Als nieuwste telg in Google's lijn van draagbare technologie belooft dit Android-compatibele apparaat de smartwatch-ervaring te verbeteren. Met zijn slanke design, geavanceerde functies en integratie met Google's ecosysteem wil de Pixel Watch 3 een significante impact hebben op de concurrerende smartwatchmarkt.

Deze review gaat in op de belangrijkste aspecten van de Google Pixel Watch 3 om te bepalen of hij de hype waarmaakt. We bekijken het verbeterde ontwerp en display, onderzoeken de prestaties en slimme functies en beoordelen de mogelijkheden voor het bijhouden van gezondheid en fitness. Daarnaast kijken we naar de batterijduur, oplaadopties, Google Pixel Watch bandjes en de algehele smartwatch functionaliteit. Aan het einde hopen we dat je een duidelijker beeld hebt of de Google Pixel Watch 3 het overwegen waard is als je volgende wearable metgezel.

Ontwerp en beeldscherm: Groter en beter

De Google Pixel Watch 3 betekent een grote sprong voorwaarts op het gebied van design en displaytechnologie en biedt gebruikers een verfijndere en visueel aantrekkelijkere smartwatchervaring. Deze nieuwste versie introduceert een aantal belangrijke verbeteringen die eerdere beperkingen aanpakken en de algehele bruikbaarheid verbeteren.

Nieuwe 45mm maatoptie

Google heeft gereageerd op de vraag van gebruikers door een groter 45mm model te introduceren naast de originele 41mm versie. Deze nieuwe maatoptie heeft een 40% groter scherm vergeleken met zijn voorganger, waardoor gebruikers meer ruimte hebben voor het bekijken van informatie en interactie met het apparaat. De 45mm Pixel Watch 3 biedt een aanzienlijke upgrade voor diegenen die de voorkeur geven aan een groter scherm of moeite hebben met het lezen van kleinere schermen.

Voor gebruikers die nog steeds de voorkeur geven aan een compacter ontwerp, blijft het 41mm model beschikbaar. Maar zelfs deze kleinere versie heeft verbeteringen ondergaan, met 10% meer schermruimte dan de Pixel Watch 2. Deze toename is bereikt door de bezel met 16% te verkleinen, wat resulteert in een efficiënter gebruik van de wijzerplaat.

Verbeterde schermhelderheid

Een van de meest opvallende verbeteringen in de Pixel Watch 3 is de aanzienlijke boost in schermhelderheid. Zowel de 41mm als de 45mm modellen zijn nu uitgerust met Google's geavanceerde Actua displays, die een piekhelderheid van 2.000 nits bieden. Dit is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de 1.000 nits van de vorige generatie, waardoor het scherm twee keer zo helder is als voorheen.

Deze grotere helderheid heeft praktische voordelen, vooral voor gebruik buitenshuis. Gebruikers kunnen nu gemakkelijk hun wijzerplaat lezen, meldingen controleren of trainingsstatistieken bekijken, zelfs in fel zonlicht. Deze verbetering komt tegemoet aan een veelgehoorde klacht onder smartwatch-gebruikers en brengt de Pixel Watch 3 in lijn met concurrenten zoals de Galaxy Watch 7.

De Pixel Watch 3 introduceert ook LTPO (Low-Temperature Polycrystalline Oxide) displaytechnologie, waardoor dynamische vernieuwingsfrequenties van 1Hz tot 60Hz mogelijk zijn. Deze functie draagt niet alleen bij aan soepeler scrollen en interacties, maar helpt ook de batterij te sparen door de vernieuwingsfrequentie aan te passen op basis van de inhoud die wordt weergegeven.

Verfijnde esthetiek

De Pixel Watch 3 behoudt Google's kenmerkende ronde ontwerp met een glazen wijzerplaat, waardoor het zich onderscheidt van andere smartwatches op de markt. Deze unieke esthetiek blijft een bepalend kenmerk van de Pixel Watch-lijn en biedt een mix van traditionele horlogestyling met moderne smartwatchfunctionaliteit.

Vooral de matzwarte versie valt op door de zwarte wijzerplaat die naadloos is geïntegreerd in de matzwarte behuizing. Deze ontwerpkeuze zorgt voor een slanke, uniforme uitstraling die de algehele esthetische aantrekkingskracht van het horloge verbetert.

Hoewel de ontwerpverbeteringen aanzienlijk zijn, is het vermeldenswaard dat Google heeft gekozen voor Gorilla Glass 5 in plaats van duurzamere materialen zoals saffierglas. Deze keuze kan zorgen baren over de duurzaamheid van het horloge op de lange termijn, vooral gezien het ontbreken van een beschermende buffer rond het koepelvormige glazen display.

Concluderend kunnen we stellen dat het ontwerp en het display van de Google Pixel Watch 3 een aanzienlijke upgrade zijn ten opzichte van zijn voorgangers. De introductie van een groter formaat, aanzienlijk verbeterde helderheid en verfijnde esthetiek dragen allemaal bij aan een veelzijdigere en visueel aantrekkelijkere smartwatch. Deze verbeteringen laten zien dat Google er alles aan doet om feedback van gebruikers te verwerken en concurrerend te blijven in de snel evoluerende smartwatchmarkt.

Prestaties en functies: Een slimmer horloge

De Google Pixel Watch 3 brengt aanzienlijke verbeteringen aan in prestaties en functies, waardoor het een slimmer en capabeler wearable apparaat wordt. Met de introductie van Wear OS 5, verbeterde Google app-integraties en nieuwe gezondheids- en fitnesstools biedt de Pixel Watch 3 een verfijndere en uitgebreidere smartwatchervaring.

Wear OS 5 verbeteringen

Wear OS 5, de nieuwste versie van Google's besturingssysteem voor wearables, is de motor van de Pixel Watch 3 en brengt opmerkelijke upgrades naar het apparaat. Hoewel de visuele veranderingen misschien niet direct opvallen, zijn de verbeteringen in prestaties en batterijduur aanzienlijk.

Een van de belangrijkste verbeteringen heeft invloed op de efficiëntie van de batterij. Google heeft verklaard dat het lopen van een marathon met een Wear OS 5 horloge 20% minder energie verbruikt in vergelijking met een apparaat met Wear OS 4. Dankzij deze verbetering in energiebeheer kunnen gebruikers genieten van een langere batterijlevensduur zonder in te leveren op functies of functionaliteit.

De prestatieverbetering is ook duidelijk bij dagelijks gebruik. Apps starten sneller op Wear OS 5, wat resulteert in een responsievere en efficiëntere gebruikerservaring. Het besturingssysteem ondersteunt nu verschillende schermformaten, wat heeft geleid tot een verbeterde systeemnavigatie en een dichter app-selectiescherm, waardoor gebruikers hun applicaties makkelijker kunnen openen en beheren.

Wear OS 5 introduceert ook nieuwe functies die de algehele gebruikerservaring verbeteren. Een van die toevoegingen is screenshotdetectie, waardoor gebruikers hun horlogescherm eenvoudiger kunnen vastleggen en delen. Voor app-ontwikkelaars brengt Wear OS 5 verbeteringen in de levenskwaliteit en nieuwe mogelijkheden, waardoor ze geavanceerdere applicaties met meer mogelijkheden voor het platform kunnen maken.

Google app-integraties

De Pixel Watch 3 maakt optimaal gebruik van zijn plaats binnen het Google-ecosysteem en biedt een hechtere integratie met verschillende Google-services en -applicaties. Een gebied waar deze integratie uitblinkt is in smart home bediening via de Google Home app.

Gebruikers kunnen nu een groot aantal smart home-apparaten rechtstreeks vanaf hun Pixel Watch 3 bedienen. Hieronder vallen luchtreinigers, slimme ventilatoren, Android TV's, Google TV's en meer. De bediening gaat verder dan eenvoudige aan/uit-functies en stelt gebruikers in staat om weergavemodi, ventilatorsnelheden, volumes en instellingen voor het afspelen van media voor compatibele apparaten aan te passen.

Dankzij deze verbeterde integratie is het niet langer nodig om naar een smartphone te grijpen telkens een gebruiker zijn smart home-apparaten wil bedienen. Het gemak van het bedienen van verschillende aspecten van een slimme woning direct vanaf de pols maakt de Pixel Watch 3 een krachtige metgezel voor degenen die geïnvesteerd hebben in het Google ecosysteem.

Nieuwe tools voor gezondheid en fitness

De Pixel Watch 3 introduceert een reeks nieuwe gezondheids- en fitnesstools die gebruikmaken van geavanceerde sensoren en machine learning-algoritmen om gebruikers uitgebreidere inzichten te geven in hun welzijn en prestaties.
Een van de opvallende functies is de verbeterde Health Services, die gedetailleerde statistieken voor hardlopers en nauwkeurigere gezondheids- en fitnesstrackinggegevens biedt. Het horloge ondersteunt nu extra datatracking, waaronder grondcontacttijd, paslengte, verticale oscillatie en verticale ratio. Deze informatie kan worden gedeeld met fitnessapps via de Health Connect app, zelfs tijdens het hardlopen op de achtergrond, en gebruikers hebben toegang tot hun volledige trainingsgeschiedenis.

Voor hardlopers biedt de Pixel Watch 3 een reeks functies om de training en prestaties te verbeteren. Met de nieuwe Workout Builder kunnen gebruikers aangepaste runs maken met specifieke doelen voor afstand, tijd, tempo of hartslagzones. Tijdens het hardlopen biedt het horloge realtime begeleiding via audio en haptische signalen die gebruikers waarschuwen voor aankomende sprints, tempobehoud en afkoelingsperioden.

Het horloge introduceert ook een geavanceerde analyse van de hardloopvorm, waarbij gebruik wordt gemaakt van bewegingssensoren en machine learning om inzicht te krijgen in het looppatroon en gebruikers te helpen hun hardlooptechniek te verbeteren en blessures te voorkomen. Na het hardlopen hebben gebruikers toegang tot een gedetailleerde uitsplitsing van hun prestaties in de Fitbit app, inclusief statistieken zoals cadans, grondcontactbalans en verticale verhouding.

Om gebruikers te helpen een balans te vinden tussen training en herstel, introduceert de Pixel Watch 3 nieuwe tools zoals Dagelijkse paraatheid, Cardiobelasting en Doelbelasting. Deze functies analyseren biometrische gegevens over herstel, houden de hartbelasting bij en bieden gepersonaliseerde trainingsdoelen, zodat gebruikers hun fitnessroutines kunnen optimaliseren en overtraining kunnen voorkomen.
Met deze verbeteringen in prestaties, Google app-integraties en gezondheids- en fitnesstools positioneert de Pixel Watch 3 zich als een geduchte concurrent in de smartwatchmarkt en biedt het een uitgebreide en verfijnde wearable-ervaring.

Volgen van gezondheid en fitness: De show runnen

De Google Pixel Watch 3 heeft grote vooruitgang geboekt op het gebied van het bijhouden van gezondheid en fitness, met name wat betreft de hardloopfuncties. Deze nieuwste versie biedt een uitgebreide reeks tools die zijn ontworpen om de hardloopervaring en het algehele fitnesstraject van de gebruiker te verbeteren.

Geavanceerde hardloopgegevens

De Pixel Watch 3 heeft Google's meest nauwkeurige hartslagsensor tot nu toe, speciaal afgestemd om nauwkeurige hardloopgegevens te leveren. Er wordt rekening gehouden met armbewegingen en contacttijd met de grond, waardoor gebruikers een gedetailleerdere analyse van hun prestaties krijgen. Het horloge biedt nu nieuwe statistieken voor de vorm van hardlopen, zoals paslengte, stapfrequentie en verticale verhouding, naast standaard trainingsstatistieken zoals verbrande calorieën, afgelegde afstand, tempo en hoogtewinst.

Een van de opvallende functies is de Workout Builder, waarmee gebruikers aangepaste hardlooprondes kunnen maken die zijn afgestemd op hun specifieke doelen. Of je nu traint voor een snellere halve marathon of je voorbereidt op je eerste 5K, hardlopers kunnen doelen instellen voor afstand, tijd, tempo of hartslagzones. Het horloge fungeert als een loopmaatje en biedt realtime begeleiding via haptische feedback en audioaanwijzingen. Het waarschuwt gebruikers wanneer hun warming-up klaar is, als ze van hun tempo afwijken of wanneer het tijd is voor het volgende interval in hun routine.

Na het hardlopen biedt de Pixel Watch 3 een uitgebreide analyse van de vorm van de gebruiker. Met behulp van geavanceerde bewegingsdetectie in combinatie met machine learning biedt het inzicht in cadans, paslengte en -hoogte en grondcontacttijd. Deze gegevens helpen hardlopers hun techniek te verbeteren en hun vooruitgang in de loop van de tijd te volgen.

Cardiobelasting en doelbelasting

De Pixel Watch 3 introduceert twee nieuwe meetgegevens om gebruikers te helpen hun training te optimaliseren: Cardiobelasting en doelbelasting. Cardiobelasting houdt de inspanning en intensiteit van het hart bij tijdens activiteiten en gedurende de dag. Het geeft inzicht in of de gebruiker over- of ondertraint, zijn fitnessniveau handhaaft of verbetert.

Target Load daarentegen biedt elke ochtend een persoonlijk trainingsdoel. Het houdt rekening met recente cardiobelasting en bereidheid, en begeleidt gebruikers om hun conditie te verbeteren terwijl het herstel in balans blijft. Deze functie moet 14 opeenvolgende nachten worden gedragen voordat deze beschikbaar is, zodat er voldoende gegevens zijn om nauwkeurige aanbevelingen te doen.

Het horloge introduceert ook een nieuwe dagelijkse bereidheidsscore, die nu gratis is voor alle gebruikers. Deze score maakt gebruik van een verbeterd algoritme dat belangrijke biometrische gegevens over herstel bijhoudt, zoals hartslag in rust, hartslagvariabiliteit (HRV) en recente slaappatronen. Het geeft een uitgebreid beeld van hoe voorbereid het lichaam is op de training van elke dag.

Verbeteringen in slaapregistratie

Hoewel er geen belangrijke nieuwe slaapfuncties zijn, heeft de Pixel Watch 3 een automatische bedtijdmodus geïntroduceerd. Deze functie detecteert automatisch wanneer de gebruiker in slaap valt en start een geoptimaliseerde UI die de batterij spaart door het always-on display en de sluimermeldingen uit te schakelen. Bij het ontwaken keert het horloge terug naar de normale instellingen.

Het dagelijkse slaaprapport blijft uitgebreid en geeft details over de totale slaaptijd, verschillende slaapstadia, hartslag, variaties in het zuurstofgehalte in het bloed en rusteloosheid. Gebruikers krijgen een slaapscore variërend van 1 tot 100, wat een snel overzicht geeft van hun slaapkwaliteit.

Een nieuwe toevoeging is de Morning Briefing, die proactief op de pols van de gebruiker wordt afgeleverd bij het ontwaken. Deze functie biedt een dagelijks overzicht met slaapgegevens, de bereidheidsscore, de beoogde cardiobelasting en de voortgang ten opzichte van de wekelijkse trainingsdoelen. Het bevat ook de huidige lokale weersomstandigheden, zodat gebruikers hun dag effectief kunnen plannen.

De Google Pixel Watch 3 heeft zich duidelijk gepositioneerd als een krachtig hulpmiddel voor fitnessliefhebbers, met name hardlopers. De geavanceerde meetgegevens, gepersonaliseerde begeleiding en uitgebreide functies voor het bijhouden van de gezondheid laten zien dat Google zich inzet om een smartwatch te maken die verder gaat dan basisfunctionaliteit en gebruikers een holistische benadering van hun gezondheids- en fitnesstraject biedt.

Batterijduur en opladen: Een welkome upgrade

De Google Pixel Watch 3 brengt aanzienlijke verbeteringen in de levensduur van de batterij en oplaadmogelijkheden, waarmee een van de grootste zorgen van gebruikers met eerdere modellen wordt aangepakt. Deze verbeteringen maken de nieuwste versie een betrouwbaarder en handiger draagbaar apparaat voor dagelijks gebruik.

Langere batterijduur

De Pixel Watch 3 is verkrijgbaar in twee formaten, elk met een eigen batterijcapaciteit. Het 41mm-model heeft een 307 mAh batterij, terwijl de grotere 45mm-versie een 420 mAh batterij heeft, wat een toename van 35% betekent ten opzichte van zijn voorganger. Beide modellen bieden een batterijlevensduur tot 24 uur met de functie always-on display geactiveerd, wat een aanzienlijke verbetering is ten opzichte van vorige versies.

Voor gebruikers die een nog langere levensduur nodig hebben, introduceert de Pixel Watch 3 een verbeterde Battery Saver-modus. Deze modus verlengt de levensduur van de batterij tot maximaal 36 uur op een enkele lading, zonder afbreuk te doen aan essentiële gezondheids- en fitnesstracking of veiligheidsfuncties. De modus Battery Saver wordt automatisch geactiveerd wanneer de batterij van het horloge 15% langer meegaat, zodat gebruikers niet onverwacht zonder stroom komen te zitten. De modus wordt ook automatisch uitgeschakeld wanneer de batterij weer is opgeladen tot 25%, zodat het horloge weer volledig functioneert.

Snellere oplaadsnelheden

De oplaadsnelheid van de Pixel Watch 3 is aanzienlijk verbeterd. Het 41 mm model laadt nu 20% sneller op dan zijn voorganger, waardoor gebruikers tot 15 minuten besparen als ze het apparaat volledig opladen. Beide modellen maken gebruik van een USB-C Fast Charging Cable met magnetische pinnen die stevig vastklikken, voor een stabiele oplaadverbinding.
De oplaadsnelheden van beide modellen zijn indrukwekkend:

  • 41 mm model: 50% in 24 minuten, 80% in 35 minuten en 100% in 60 minuten
  • 45mm model: 50% in 28 minuten, 80% in 50 minuten en 100% in 80 minuten

Deze oplaadtijden zijn gebaseerd op tests met volledig lege batterijen en kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de leeftijd van de batterij en de omgevingstemperatuur.

Functies voor energiebeheer

De Pixel Watch 3 heeft verschillende energiebeheerfuncties om gebruikers te helpen de batterijduur te maximaliseren:

  1. Efficiënte weergavetechnologie: Het horloge maakt gebruik van LTPO (Low-Temperature Polycrystalline Oxide) weergavetechnologie, waardoor dynamische vernieuwingsfrequenties van 1 Hz tot 60 Hz mogelijk zijn. Deze functie draagt bij aan soepelere interacties terwijl de batterij langer meegaat.
  2. Wear OS 5 optimalisatie: De nieuwste versie van Wear OS brengt aanzienlijke verbeteringen in energie-efficiëntie. Zo verbruikt een marathon met Wear OS 5 20% minder stroom vergeleken met een apparaat met Wear OS 4.
  3. Aanpasbare instellingen: Gebruikers kunnen verschillende instellingen aanpassen om de levensduur van de batterij te verlengen, zoals het uitschakelen van het always-on scherm, het verkorten van de time-outperiode van het scherm en het inschakelen van de Bedtime-modus voor gebruik 's nachts.
  4. Intelligente connectiviteit: Voor LTE-modellen kunnen gebruikers Mobile Mode instellen op Automatisch of Uit om het batterijverbruik te verminderen wanneer cellulaire connectiviteit niet nodig is.
  5. Nauwkeurige locatie: Het inschakelen van Google Locatie nauwkeurigheid biedt de meest energie-efficiënte methode voor het verkrijgen van locatie-informatie.

Het is belangrijk op te merken dat de daadwerkelijke batterijlevensduur kan variëren, afhankelijk van gebruikspatronen, ingeschakelde functies en omgevingsfactoren. De batterijprestaties van de Pixel Watch 3 zijn gebaseerd op tests die zijn uitgevoerd met preproductiehardware en -software, waarbij standaardinstellingen en een gemiddeld gebruikersprofiel voor batterijgebruik zijn gebruikt.
Met deze verbeteringen in de levensduur van de batterij, oplaadsnelheid en energiebeheer biedt de Google Pixel Watch 3 een betrouwbaardere en gebruiksvriendelijkere ervaring, waarbij een van de belangrijkste beperkingen van zijn voorgangers wordt aangepakt en hij zich positioneert als een sterke concurrent in de smartwatchmarkt.

Smartwatch mogelijkheden: Verder dan de basis

De Google Pixel Watch 3 heeft belangrijke stappen gezet in het verbeteren van zijn mogelijkheden en biedt gebruikers een meer geïntegreerde en uitgebreide smartwatchervaring. Van naadloze ecosysteemintegratie tot geavanceerde veiligheidsfuncties, de Pixel Watch 3 heeft zichzelf gepositioneerd als een geduchte concurrent in de smartwatchmarkt.

Google Ecosysteem Integratie

De Pixel Watch 3 blinkt uit in zijn integratie met het ecosysteem van Google, vooral voor degenen die investeren in smart home-technologie. De bijgewerkte Google Home app (v2.74.65.4) op het horloge introduceert verschillende nieuwe functies die het bedienen van smart home-apparaten handiger dan ooit maken.

Gebruikers kunnen nu direct vanaf hun pols schakelen tussen de Home- en de Away-modus, waardoor verschillende automatiseringen worden geactiveerd zonder dat ze naar hun telefoon hoeven te grijpen. Deze functionaliteit is vooral handig voor mensen met meerdere routines die rond deze modi zijn ingesteld.

Het horloge biedt ook verbeterde controle over een groot aantal slimme apparaten. Gebruikers kunnen nu luchtreinigers, slimme ventilatoren, Android TV's en Google TV's rechtstreeks vanaf hun Pixel Watch 3 beheren. Deze bediening gaat verder dan eenvoudige aan/uit-functies en maakt aanpassingen aan weergavemodi, ventilatorsnelheden, volumes en instellingen voor het afspelen van media mogelijk.
Bezitters van een Nest Doorbell kunnen met de Pixel Watch 3 zien wanneer iemand aanbelt en zelfs communiceren met bezoekers aan de deur. Dankzij deze functie is het niet meer nodig om een smartphone tevoorschijn te halen voor dergelijke interacties. Bovendien kunnen gebruikers beveiligingscamera's direct vanaf het horloge in- en uitschakelen, hoewel live streaming niet beschikbaar is voor niet-Nest apparaten.

TV-bezitters profiteren van een speciale tegel op de wijzerplaat, die snel toegang biedt tot de instellingen van de tv zonder dat ze door de Google Home-app hoeven te navigeren. Deze tegel biedt volumeregeling, een afstandsbediening met D-pad en selectieknoppen, en een Now Playing-scherm voor mediabediening.

Verdere aanpassingen

Net als de vorige modellen die zijn uitgebracht in de Google Pixel Watch-serie smartwatches, heeft de Google Pixel Watch 3 veel opties als het gaat om bandjes, hoesjes en schermbeschermers. Hierdoor kan het uiterlijk en het gevoel van het horloge verder worden aangepast, vooral met bandjes voor de Google Pixel Watch die kunnen worden veranderd afhankelijk van de activiteit of levensstijl in het algemeen. Met de hoesjes en schermbeschermers kan de gebruiker het niveau van bescherming dat hij nodig heeft aanpassen, wat sterk afhangt van hoe het horloge wordt gebruikt.

Conclusie: Is het de hype waard?

De Google Pixel Watch 3 heeft grote vooruitgang geboekt op het gebied van smartwatches en biedt een overtuigende mix van stijl, functionaliteit en prestaties. Het verbeterde design, de verbeterde mogelijkheden om de gezondheid te volgen en de naadloze integratie met het Google ecosysteem hebben een aanzienlijke impact op de gebruikerservaring. De introductie van geavanceerde hardloopgegevens, smart home bediening en een langere levensduur van de batterij spelen in op belangrijke gebruikersbehoeften en zorgen ervoor dat het apparaat in een sterke positie verkeert om te concurreren met marktleiders.

Samenvattend betekent de Pixel Watch 3 een opmerkelijke stap voorwaarts voor Google op het gebied van draagbare technologie. Hoewel er nog ruimte is om te groeien, met name op het gebied van app-ondersteuning door derden, biedt het apparaat een goed afgerond pakket voor Android-gebruikers die hun digitale levensstijl willen verbeteren. Terwijl smartwatches zich blijven ontwikkelen, zet de Pixel Watch 3 een nieuwe standaard voor wat gebruikers kunnen verwachten van een wearable met Google-technologie.


Laat een reactie achter

Please note, comments must be approved before they are published

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


lees ook

Google Pixel Watch 3 Review: Is It Worth the Hype?

De Google Pixel Watch 3 is gearriveerd en in dit diepgaande artikel nemen we het horloge onder de loep en proberen we de vraag te beantwoorden: Is het de hype waard? Kijk mee en ontdek het zelf.

Back to School 2024: The Best 4 Smartwatches
Bekijk onze blog over de top 4 beste smartwatches voor het terug naar school seizoen in 2024. Alles wat je moet weten voordat je aan het einde van de zomer weer naar school of je werk gaat.
The Ultimate Review of the OnePlus Watch 2R
Een uitgebreide review van de OnePlus Watch 2R. Of je nu overweegt er een te kopen en meer wilt weten, of gewoon nieuwsgierig bent, hier vind je alles wat je nodig hebt.