De bandjes van je Apple Watch verwisselen

Sådan skifter du remmene på dit Apple Watch
Als je een Apple Watch hebt, weet je dat een van de beste eigenschappen van het apparaat is dat je het kunt aanpassen met verschillende bandjes. Of het nu gaat om een roestvrijstalen schakelarmband of een stoffen sportarmband, je polsbandje verwisselen is makkelijk en leuk.

Een van de geweldige dingen van Apple - en de Apple Watch - zijn de aanpassingsmogelijkheden. Maar het is nog steeds belangrijk om ervoor te zorgen dat je een Apple Watch bandje koopt dat bij je Apple smartwatch past.

Dit betekent dat je een Apple Watch bandje dat ontworpen is voor een Apple Watch van de eerste generatie (of een bandje dat ontworpen is voor Apple Watch Series 1, 2 of 3) kunt gebruiken voor Apple Watch Series 4, Series 5, Series 6, Series 7, Series 8 en beide generaties Apple Watch SE. Het enige dat je moet onthouden is dat de maten compatibel zijn en niet de series.

De compatibiliteit is als volgt: 38mm, 40mm en 41mm Apple Watch bandjes zijn onderling compatibel, terwijl 42mm, 44mm en 45mm bandjes ook compatibel zijn - ongeacht tot welke Apple Watch serie het horloge zelf behoort.

Het beste van alles is dat het verwisselen van het bandje van je Apple Watch niet meer dan een minuut duurt en dat je niet eens gereedschap nodig hebt. In deze blogpost vertellen we je alles wat je moet weten over het verwisselen van het bandje van je Apple Watch.

Stap 1: Verwijder je oude bandje
De eerste stap bij het verwisselen van een horlogebandje is het verwijderen van je oude bandje. Om dit te doen, druk je op de knop voor het losmaken van het bandje aan de achterkant van het horloge. Hierdoor komt je bandje los en zou je het bandje nu gemakkelijk opzij moeten kunnen schuiven.

Vergeet niet om voorzichtig te zijn met de technologie. Forceer nooit iets in de ontspanknop en duw of trek nooit harder dan redelijk lijkt. Als de Apple Watch bandjes niet moeiteloos naar buiten glijden, probeer dan nogmaals op de ontgrendelknop te drukken.

Stap 2: Bevestig je nieuwe bandje
Zodra het oude horlogebandje verwijderd is, schuif je het nieuwe horlogebandje op zijn plaats. Draai het verwijderingsproces om.
En voila - je bent klaar.

Vergeet niet de oriëntatie van de bandjes te controleren. Als je het bandje verkeerd om hebt bevestigd, verwijder je het gewoon zoals in stap 1.

Het bandje van een Apple Watch verwisselen is eenvoudig en kan in twee simpele stappen: verwijder het oude bandje en doe de nieuwe om! Er zijn zoveel verschillende stijlen en kleuren bandjes voor de Apple Watch beschikbaar dat het een leuke manier kan zijn om je uit te drukken en een beetje persoonlijkheid te tonen met je apparaat. Dus ga je gang en geef je Apple Watch vandaag nog een make-over!

Laat een reactie achter

Please note, comments must be approved before they are published

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.